Sigma Civil arbetar i partneringprojekt med PEAB och Västerbottens läns landsting

Sigma Civil har bl a fått i uppdrag att vara BAS-P för den del av ombyggnationerna av Norrlands Universitetssjukhus som ska ske i partnering mellan PEAB och VLL. Projektet beräknas totalt vara värt ca 282 miljoner kronor.

De ombyggnationer som ska utföras är puts och isolering av fasad,  byte av mer än 1000 fönster, påbyggnationer av nya våningar, byte av tak och fläktrum samt flytt av helikopterplatta till våning 11. Det blir många lyft och höga höjder. En av de stora utmaningarna är förutom den höga höjden att sjukhusverksamheten ska kunna pågå som vanligt. Projektet skall vara klart 2019.

För mer information om projektet, kontakta projektansvarig via mail per-hakan.sandstrom@sigma.se eller via telefon 070 682 92 42.

Med vilka verktyg?

Vi har en gedigen verktygslåda att plocka ur när vi genomför våra projekt. Här kan du läsa mer om de kompetenser och verktyg som vi använde oss av för att genomföra projektet ovan.

Andra liknande projekt

Om du tyckte att projektet ovan var intressant så kan vi tipsa om följande projekt, som är av liknande karaktär och omfattning och där vi har använt oss av liknande tjänster och kompetenser för att genomföra uppdraget.