Sigma Civil storsatsar i söder med nytt kontor i Malmö

1 maj öppnade Sigma Civil sitt Malmökontor i Sigmahuset där avdelningschef Peter Bild startat upp verksamheten inom projektledning. Sedan starten har kontoret utökats med ytterligare två avdelningschefer, Nicklas Wedin med ansvar för Väg, Gata och Mark och Johan Bergström som sköter verksamheten inom Plan, Landskap och Trafik. Just nu är det full fart på rekryteringen till Malmökontoret, där man redan gjort klart med många kommande medarbetare.

Till den växande verksamheten i Malmö/Syd fortsätter vi att söka flera duktiga medarbetare. Just nu arbetas det intensivt med fastighetsägare och arkitekt för att få färdigt våra fina kontorslokaler i Sigmahuset nere i Dockanområdet.

Malmökontoret innebär att Sigma Civil finns representerade i hela landet och tillsammans med övriga kontor har vi genast bra nationell och regional täckning. Vårt kontor i Malmö betyder att vi kan tillhandahålla vårt flexibla, resurseffektiva och öppna arbetssätt åt kunder i hela södra Sverige. Att välja Sigma Civil innebär att närhet, personlig service och god lokalkännedom kombineras till bästa möjliga förutsättningar att skapa framgångsrika projekt.

– En härlig nybyggaranda och ett starkt driv, viljan och möjligheten att på riktigt förändra konsultrollen, att erbjuda något nytt, fräscht och annorlunda i branschen, det är Sigma Civil för mig, säger Nicklas Wedin.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.