Sigma Civil förstärker inom anläggning

Sigma Civil ökar farten inom anläggningstjänster i Stockholm och rekryterar Reza Karim som ny chef för avdelningarna Gata/väg och Vatten.

Sedan april är Reza på plats och kommer att driva utvecklingen av Sigma Civils verksamhet inom infrastruktur i Stockholm. Reza är utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad vid kungliga tekniska högskolan (KTH) i Stockholm och har mer än 10 års erfarenhet från branschen. Reza kommer närmast från ÅF där han jobbat som Gruppchef, teknikansvarig och uppdragsledare.

- Sigma Civil är en ny och spännande uppstickare bland konsulterna i samhällsbyggarbranschen, och som just nu är inne i en intressant utvecklingsfas. Det är väldigt roligt att få vara med på den framtida resan och kunna bidra till att göra Sigma Civil till en välkänd spelare på marknaden. Jag tror att ett bolag som Sigma Civil har alla förutsättningar att bli framgångsrikt och utmana de stora traditionella konkurrenterna. Stockholmsmarknaden är stark med många spännande både stora som små infrastrukturprojekt, och vi kommer att kunna växa starkt framöver, säger Reza.

Vill du jobba med Reza på ett lite mindre, flexiblare och effektivare konsultbolag inom samhällsbyggnad? Hör av dig!

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget ca 140 anställda. Vi finns representerade med kontor och medarbetare i Stockholm, Malmö, Halmstad, Göteborg, Karlstad och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

 

 

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.