Sigma Civil fortsätter växa inom miljö och hållbarhet

Sigma Civil tar nu nästa steg i etableringen på miljö- och hållbarhetsområdet i Stockholm. Sedan 21 augusti är Johan Ehle på plats som avdelningschef för att leda denna satsning och ännu bättre kunna serva befintliga och nya kunder med miljö- och hållbarhetstjänster i Stockholm och Mälardalen. Johan har ca 15 års erfarenhet inom miljö-/hållbarhetsområdet och har främst erfarenhet av miljö due diligence, verksamhetsstyrning (miljö, kvalitet och arbetsmiljö) samt hållbar affärsutveckling och har arbetat både som konsult i olika roller och nu senast på beställarsidan på Sweden Green Building Council.

– Sigma Civil befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas och det är en fantastisk möjlighet att få komma in och driva arbetet inom miljö-/hållbarhetsområdet i Stockholm och Mälardalen tillsammans med mina mycket kompetenta kollegor. Utvecklingstakten inom samhällsbyggnadssektorn i regionen är enorm och vi vill bidra positivt till denna utveckling genom vår kompetens och kunskap inom miljö- och hållbarhetsområdet, säger Johan.

Kontakta oss gärna om du vill följa med på resan!

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget ca 140 anställda. Vi finns representerade med kontor och medarbetare i Stockholm, Västerås, Malmö, Halmstad, Göteborg, Karlstad och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.