Bygg för framtiden

Det finns dagar för det mesta, kanelbullen har en, D-vitaminen har en. Det finns till och med en internationell Hobbit-dag. Men det fanns inte en dag för en bättre morgondag. Det är därför som vi på Sigma har gjort nyårsafton till den “Internationella Expect a better tomorrow-dagen”.

Vårt första initiativ och projekt på expectabettertomorrow.com är Segerpotten, en insamling där privatpersoner och företag kan vara med och bidra till en segerpremie för vinnaren av Damallsvenskan 2018.

Segerpotten kommer kortsiktigt att göra morgondagen bättre för 2018 års vinnare av Damallsvenskan. Men, målsättningen är främst att belysa de ekonomiska skillnaderna inom svensk fotboll, skapa ett engagemang och på så sätt bidra med något konkret till svensk damfotboll.

Det råder full aktivitet i Segerpottens sociala medier där man bland annat ställt frågan till Sveriges största byggbolag om vilka som vill vara med och bygga en bättre framtid för svensk damfotboll. Vi hoppas på att flera företag vill visa sitt engagemang och ser med spänning fram emot resultatet.

 

 

 

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.