Nu är vi 100, även till antalet!

Sigma Civil fortsätter att växa och vi firar i dagarna att vi nu är fler än 100 medarbetare. Även projekten växer och blir fler inom våra fokusområden, infrastruktur, byggprojektering och projektledning. För att ta hand om dessa projekt på bästa sätt är det nödvändigt för oss att anställa fler duktiga konsulter som är redo för nya utmaningar.

– Vi sitter inte nöjda med 100 anställda, vår målsättning är att fortsätta växa och vår dörr är ständigt öppen för nya kollegor, säger Jonas Wållberg, VD Sigma Civil.

Sigma Civil är ett snabbväxande företag inom tekniska konsulttjänster på den svenska marknaden med huvudfokus på infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Genom högre flexibilitet, framåtriktade idéer och kostnadseffektivitet hjälper vi våra kunder att förverkliga sina projekt.

Sigma Civil finns nu representerade i Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Örnsköldsvik, Umeå och Luleå. Tillsammans har Sigma Civil bra nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser. Att välja Sigma Civil innebär att närhet, personlig service och god lokalkännedom kombineras till bästa möjliga förutsättningar för att skapa framgångsrika projekt.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.