Ny avdelning i Stockholm

Nu har vi ännu en avdelning på plats till vårt moderna kontor i Stockholm. Vi hälsar vår nya avdelningschef Johann Schmid välkommen till vår satsning på järnväg hos Sigma Civil.

Avdelningen kommer att rikta in sig mot tjänster inom trafik- och infrastrukturplanering med målet att hjälpa våra kunder att skapa kostnadseffektiva och hållbara transportsystem.

Rekryteringen av fler duktiga och nyfikna ingenjörer pågår för fullt. Välkommen med din ansökan!

– Innovation är nyckeln! Sigma Civil, framtidens konsultbolag som är villig att ta mark i en något konservativ bransch. Här gäller det att skapa utrymme för ett sömlöst samarbete, dra nytta av hela Sigma AB’s kompetensspann och nätverk. Utvecklingen som dagligen sker runt oss stärks av personer som vågar kliva utanför gängse ramar, härligt att vara en del av detta och att få jobba med framtidens trafiklösningar, förklarar Johann Schmid.

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget ca 70 anställda i landet och vi fortsätter att söka duktiga medarbetare inom flera teknikområden till den växande verksamheten i Stockholm, liksom till våra övriga kontor.

Sigma Civil är representerade med kontor och medarbetare i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.