Första avdelningen på plats i Stockholm

Den 4:e november startade Sigma Civil en avdelning inom projektledning i Stockholm. Avdelningschef är Patrik Strömbäck. På kontoret är det nu 4 stycken anställda, inom projektledning och konstruktion. Vi räknar med att vara 7 anställda i februari 2015 och vi har även ett tätt samarbete med ett antal partners som redan är ute i projekt. Våra främsta kunder är JM Entreprenad AB och Fortum Värme AB.

Vi fortsätter att söka duktiga medarbetare till den växande verksamheten i Stockholm, inom flertalet teknikområden. Just nu pågår ett intensivt arbete med att hitta projekt- och projekteringsledare som våra kunder uttalat ett stort behov av.

Vi är idag drygt 50 anställda i landet och finns representerade med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi bra nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser. Etableringen i Stockholm innebär att Sigma Civil nu finns representerat i samtliga svenska storstadsregioner.

– Med utgångspunkt i våra medarbetares individuella kompetenser samt engagemang från närmsta chefer skapar vi ett positivt arbetsklimat som främjar individens utveckling och prestation. Vi tror att goda relationer ger den utväxling vi strävar efter både som kund och anställd, som i slutändan leder till resultat över förväntan. Att skapa kreativa lösningar åt våra kunder samtidigt som medarbetaren utvecklas är vårt ledord, säger Patrik Strömbäck.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.