Frukostseminarium: Den hållbara lösningen för den tätbebyggda staden - Träbyggnad

 

Sigma Civil har nöjet att tillsammans med Martinsons bjuda in till frukostseminarium kring träbyggnad. Här kommer vi med utgångspunkt i två gemensamma projekt, Brf Glitne i centrala Umeå och Bankhuset (Styrpinnen 15) i centrala Stockholm, belysa träets möjligheter som material för påbyggnader i den tätbebyggda staden. Vi delar med oss av våra erfarenheter och lärdomar från projekten utifrån arkitektens, konstruktörens och stomleverantörens perspektiv.

 

När: Onsdagen den 12 juni kl. 7.30-9.00

Var: Sigma Civils kontor på Marieviksgatan 19 C i Liljeholmen

Hur: Frukost serveras från 7.30 och föreläsningen startar 8.00

 

O.S.A senast 5 juni vi länken nedan

Anmäl dig här

 

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.