Projekt Kaxås

Sigma Civil fick i uppdrag av att ta fram förslag på lämpliga fruktträd, bärbuskar, trädgårdsväxter och ängsväxter för projekt Kaxås, Krokoms kommun, i Jämtland.

Tanken med projekt Kaxås är att investera i unga ansvarsfulla familjer som söker ett unikt boende, nära naturen och med ett rikt fritidsliv. Inom projektet ges lösningar för familjer som vill ge sina barn en trygg, aktiv och fin uppväxt och som samtidigt vill få tillgång till ett utvecklande yrkesliv. 

I dagsläget håller ett trettiotal nya villor på att byggas i denna svindlande vackra bygd, där det är cirka 6 mil till såväl Östersund som Åre. Växtförteckningen är ett hjälpmedel för de inflyttade familjerna och anger vilka växter som fungerar bra i miljön i Kaxås.

För vidare information angående projektet kontakta:

Anders Eriksson, Teamledare Landskap, anders.eriksson3@sigma.se

 

Med vilka verktyg?

Vi har en gedigen verktygslåda att plocka ur när vi genomför våra projekt. Här kan du läsa mer om de kompetenser och verktyg som vi använde oss av för att genomföra projektet ovan.

Andra liknande projekt

Om du tyckte att projektet ovan var intressant så kan vi tipsa om följande projekt, som är av liknande karaktär och omfattning och där vi har använt oss av liknande tjänster och kompetenser för att genomföra uppdraget.