Pingvinen, Varberg

Sigma Civil blev i februari 2017 upphandlade som stöd för Varbergs Fastighets AB i det nya projektet att bygga en kombinerad bad– och isanläggning för Varbergs invånare. Den befintliga simhallen skulle rivas och göra plats för en helt ny arena.

Ishallen är befintlig men bredvid skulle det byggas upp en ny badanläggning med delbar 50–metersbassäng, aktivitetsbad, två bassänger med höj – och sänkbara bottnar, rutschkanor, gym och nya gemensamma servicedelar såsom reception, café och omklädningsrum.

Upphandling gjordes under 2017 med NCC i ett partneringprojekt och Sigma Civil var med som biträdande projektledare och kontrollansvarig under projekteringen. I produktionsfasen har Sigma Civil haft uppdrag som byggledare, kontrollansvarig och huvudbesiktningsman.

Se filmen här.

För närmare information kontakta Ingel Croon via mail, ingela.croon@sigma.se eller telefon 0702 12 18 93.

Med vilka verktyg?

Vi har en gedigen verktygslåda att plocka ur när vi genomför våra projekt. Här kan du läsa mer om de kompetenser och verktyg som vi använde oss av för att genomföra projektet ovan.

Andra liknande projekt

Om du tyckte att projektet ovan var intressant så kan vi tipsa om följande projekt, som är av liknande karaktär och omfattning och där vi har använt oss av liknande tjänster och kompetenser för att genomföra uppdraget.