Väg- och gatuprojektörer till avdelning Väg & Gata i Malmö

Väg, gata och trafik Malmö, Sverige

Vill du tillhöra ett gäng med bred erfarenhet av projektering inom väg, gata, va och geoteknik?

Gillar du Autodesk Civil 3D och snabba ryck mellan projektering och utförande/entreprenad?

Sigma Civil erbjuder kunderna ett kraftfullt stöd i totalentreprenader. I vår miljö jobbar du nära kunden som oftast är en projekteringsledare eller mätchef hos en entreprenör med fokus på genomförbarhet samt praktiska och effektiva lösningar.

Vår styrka ligger i att vara ett tight gäng med bred erfarenhet där vi på ett naturligt sätt kombinerar kunnande inom väg, gata, va och geoteknik. Hos oss jobbar du med mer än ett teknikområde, vi sätter din utveckling i fokus och vi tror att du utvecklas snabbare när du jobbar med flera teknikområden samtidigt.

Vi bygger långsiktiga relationer med kunden, där alla parter växer och utvecklas tillsammans. Våra kunder ger oss feedback där vi uppskattas för att vara tillgängliga, kunniga och flexibla.

Då vi oftast arbetar med totalentreprenader består arbetet till stor del av 3D modellering av de faktiska anläggningarna, men även arbete med provisoriska lösningar och stöd i de faktiska arbetsmoment som entreprenörens vardag består av. Vi arbetar nära entreprenörens underleverantörer och får tack vare detta en mycket givande dialog och utvecklande miljö och produktkännedom.

Vi har en god kundbas och många projekt och vill nu bli fler för att kunna erbjuda våra kunder ännu mer stöd och tillgänglighet.

Vi söker dig som jobbat med projektering något/några år och som vill fokusera på projekteringen men även dig som är sugen på nästa steg, att vara direkt ansvarig kontakt med våra kunder och som vill ta projekten hela vägen i mål.

Grundläggande kvalifikationer

Du ska vara kompetent, nyfiken och professionell.

- Du är initiativrik med stor drivkraft.

- Du har högskoleutbildning.

- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

- Du bör ha minst B-körkort.

Mer information

För mer information kontakta

Nicklas Wedin,
+46 730681727
nicklas.wedin@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.