Trafikplanerare

Väg, gata och trafik Malmö, Sverige 2019-04-30

Vi söker en erfaren Trafikplanerare med 5-8 års erfarenhet
som vill bygga en trafikverksamhet hos oss i Region Syd. Vi har en välfungerande trafikgrupp i Region Väst som kommer vara med som ett stöd i uppbyggnadsfasen och du kommer även ha ett stort stöd i de andra verksamheter inom tex projektering, projektledning och landskap som vi redan har igång i Region Syd.

Du kommer att få ansvara för egna kundkontakter och vara med och utveckla verksamheten. Sigma Civil befinner sig fortfarande i ett mycket expansivt uppbyggnadsskede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper du kommer att ha stor nytta av hos oss. Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att ha möjlighet att påverka avdelningens verksamhet och inflöde av uppdrag. Du kommer att jobba tätt tillsammans med övriga kompetenser inom samhällsbyggnadsuppdragen, där vi arbetar brett över våra teknikområden, vilket medför stor variation av uppdragens innehåll.

Du kommer att arbeta som uppdragsansvarig/teknikansvarig i varierande typer av uppdrag. Uppdragen är dels rena trafikplaneringsuppdrag och dels multidisciplinära uppdrag där du ingår som teknikansvarig för trafik. Du kommer även att medverka i anbuds- och säljarbete och det är en merit om du har ett utvecklat nätverk av kundkontakter.

Grundläggande kvalifikationer

Du är initiativrik och har stor drivkraft.

Du har arbetat med sälj och har egna kundkontakter.

Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat, både inom och utom det egna kontoret.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande färdigheter, egenskaper & erfarenheter

Du har examen som civilingenjör inom samhällsbyggnad, väg- och vattenbyggnad, kommunikation, transport och samhälle eller har annan relevant utbildning.

Du har minst B-körkort.

Mer information

För mer information kontakta

Johan Bergström,
+46 706609755
johan.bergstrom@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.