Teknisk ledare Geoteknik

Geoteknik Sverige

Vi söker en erfaren geotekniker med minst 15 års arbetslivserfarenhet, som känner att det är dags att ta ytterligare ett steg i sin utveckling.

Som teknisk ledare och geoteknik på Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta med olika typer av projekt exempelvis infrastruktur-, hus- och anläggningsprojekt. Projekten kommer huvudsakligen att utföras i Sverige och dess närhet men internationella projekt kommer också att förekomma. Det är därför viktigt att den tekniska ledaren är bekväm med att arbeta i en internationell miljö.

Arbetet som teknisk ledare geoteknik innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för att stötta organisationen internt samt mot kund som senior specialist. Du granskar och godkänner geotekniska dokument från kollegor och externa frågeställare. Därutöver leder du geoteknikdelar i stora samt små projekt som teknikansvarig eller som stöd för andra geotekniskt ansvariga. Det är dessutom viktigt att du vill och kan
fungera som tekniskt stöd åt övriga medarbetare och medverka till deras utveckling.

Du koordinerar teknikutvecklingsfrågor tillsammans med avdelningschefer och vd. Utifrån
individens kompetens och erfarenhet samt utvecklingsönskemål kan del av tjänsten involvera FoU, kommittéarbete eller liknande engagemang utanför det primära uppdraget. Du kommer till stor del själv vara delaktig i att utforma tjänsten för att ta vara på och vidareutveckla just din unika kompetens och vilken potential som du ser hos övrig geoteknikkompetens.

Grundläggande kvalifikationer

  • Du ska vara kompetent, nyfiken och affärsmässig
  • Du är initiativrik med stor drivkraft
  • Du har geoteknisk högskoleutbildning och flerårig erfarenhet inom handläggning av geoteknik
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska
  • Du ska ha mångårig erfarenhet som teknikansvarig geotekniker.

Mer information

För mer information kontakta

Fredrik Andersson,
+46 709736198
fredrik.andersson@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.