TEAMLEDARE VA

VA-teknik Göteborg, Sverige 2020-08-31

Vår verksamhet inom VA i Göteborg behöver nu förstärkas med en Teamledare. Är det du som är redo för att ta nästa steg i karriären? Här finns en fantastisk möjlighet för dig som verkligen gillar att fånga affärsmöjligheter, bygga teamkänsla och dela med sig av gediget tekniska kunnande inom VA-området.

Vi arbetar med projekt över hela Sverige och har alltid möjlighet att nyttja hela företagets samlade kompetens. För oss är det viktigt att alltid kunna använda den mest lämpliga organisationen i våra projekt oavsett var i landet våra projekt och våra projektmedarbetare är lokaliserade. Det goda samarbetet inom företaget och med våra kunder står alltid i centrum. Det är också något som starkt bidrar till att göra Sigma Civil framgångsrikt.

Sigma Civil arbetar med en rad olika kunder bl.a. kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag, exploatörer och Trafikverket.

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en Teamledare för vårt VA-team.

I rollen som Teamledare VA kommer du att få vara med och utveckla VA-verksamheten. Du kommer att ha en central roll på avdelningen med ansvar för VA-teamet som ingår i avdelningen väg och vatten. Du kommer även få möjlighet att vara högst delaktig i hela avdelningens utveckling tillsammans med avdelningschef, övriga teamledare och medarbetare. Du kommer dessutom ha stora möjligheter att påverka teknikområdets utveckling på hela företaget.

Du kommer att svara för att bygga och utveckla teamet. I det dagliga arbetet ingår bl.a. att vara delaktig i att hitta nya uppdrag, planera och resurssätta uppdrag, marknadsbearbetning, anbudslämnande, medverka i uppdrag och fungera som tekniskt stöd. Du kommer tillsammans med avdelningschefen även att arbeta med rekrytering av nya medarbetare. Dock ligger personalansvaret på avdelningschefen. En av dina viktigaste uppgifter kommer att vara att fungera som ett stöd för teamet och verka för att bibehålla en riktigt bra teamkänsla.

För att lyckas i rollen är de viktigaste framgångsfaktorerna att du:

  • har ett brinnande intresse för att bygga team och teamkänsla.
  • har ett stort teknisk kunnande inom VA-området och gillar att fungera som
    bollplank och stöd i tekniska frågor.
  • har en gedigen erfarenhet av VA-projektering, VA-utredning och
    dagvattenutredningar.
  • har ett sinne för planering och struktur.
  • brinner för att stötta och utveckla medarbetare.
  • har ett eget kundnätverk.

Du är civilingenjör eller motsvarande inom relevant område samt innehar körkort. Egenskaper som du kommer att ha användning för hos oss är engagemang, drivkraft, kreativitet, nyfikenhet och en ödmjuk inställning gentemot beställare och kollegor.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast den 31 augusti. Urval och intervjuer
sker löpande under processen och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Mer information

För mer information kontakta

Fredrik Johnson,
+46 761010994
fredrik.johnson@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.