SIGMA CIVIL SÖKER JUNIOR KONSTRUKTÖR TILL GÖTEBORG

Göteborg, Sverige 2022-03-31

Sigma civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur och byggprojektering. Inom 3 år ska vi vara ca: 250 medarbetare. Målsättningen är att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Sigma Civil ska hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras. Vi vill skapa förutsättningar för bättre och kostnadseffektivare lösningar för varje nytt projekt.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom konstruktion

Junior konstruktör

Tjänsten

Vi söker dig som vill förstärka vår Konstruktions-avdelning i Göteborg. Huvudfokus ligger på projektering av hus och industriprojektering. Du skall ha erfarenhet av BIM projektering i Tekla Structures eller Revit då vår projektering oftast sker i 3D-modeller i såväl projektering som beräkning.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter som junior konstruktör med möjlighet till ett utökat ansvar. Du ska vara initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer. Här får du arbeta med många olika typer av uppdrag. Så som bostäder, skolor, sjukhus, och industri. På Sigma Civil har du stor möjlighet att utveckla dig som konstruktör genom alla steg i projekteringsfasen.

Inom bolaget har du chansen att välja din egen väg om du vill specialisera dig inom betong, stål eller träbyggnad.

Vi söker dig som har:

Du har Högskoleingenjörs-examen eller har motsvarande relevant utbildning.

Du är intresserad av att hitta nya effektivare sätt att lösa arbetsuppgifter.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Du bör ha B-körkort.

Du bör ha en god social förmåga.

Mer information

För mer information kontakta:

Team ledare
Erik Gustavsson
0706-50 45 06

erik.gustavsson@sigma.se

Avdelningschef

Pierre Ohlsson

0705-48 56 19

pierre.ohlsson@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.