SIGMA CIVIL SÖKER HANDLÄGGANDE KONSTRUKTÖR TILL GÖTEBORG

Göteborg, Sverige 2022-03-31

Sigma civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur och byggprojektering. Inom 3 år ska vi vara ca: 250 medarbetare. Målsättningen är att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Sigma Civil ska hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras. Vi vill skapa förutsättningar för bättre och kostnadseffektivare lösningar för varje nytt projekt.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom konstruktion

Handläggande konstruktör

Tjänsten

Vi söker dig som vill förstärka vår Konstruktions-avdelning i Göteborg. Huvudfokus ligger på projektering av hus och industriprojektering. Du skall ha erfarenhet av BIM projektering i Tekla Structures eller Revit då vår projektering oftast sker i 3D-modeller i såväl projektering som beräkning.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter som handläggande konstruktör med möjlighet till ett utökat ansvar. Du ska vara initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer. Som handläggande konstruktör ansvarar du för din egen resursplanering och även för dina närmaste medarbetares planering. Här får du arbeta med många olika typer av uppdrag. Så som bostäder, skolor, sjukhus, och industri. Du har minst 5 års erfarenhet som handläggande konstruktör.
Du ska även ha ett driv i att utveckla nya rutiner, färdigheter och kundkontakter för att höja konstruktionsyrket till nya nivåer.

Vi söker dig som har:

Erfarenhet av projektering och ansvar för ritningsframställning i konstruktionsuppdrag

Det är meriterade om du haft rollen som BIM-ansvarig. Högskoleingenjörs-examen eller har motsvarande relevant utbildning i kombination med erfarenhet som handläggande konstruktör.

Det är extra meriterande om du har utbildning som Fuktsakkunnig.

Minst 5 års erfarenhet som handläggande konstruktör inom byggprojektering.

Du ska vara kunnig, nyfiken och affärsmässig.
Du är intresserad av att hitta nya effektivare sätt att lösa arbetsuppgifter.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Mer information

För mer information kontakta:

Team ledare
Erik Gustavsson
0706-50 45 06

erik.gustavsson@sigma.se

Avdelningschef

Pierre Ohlsson

0705-48 56 19

pierre.ohlsson@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.