Redovisningsekonom

Finance Malmö, Sverige 2022-06-30

Vi söker nu en driven redovisningsekonom till Sigma Civil i Malmö med start så fort som möjligt.

Är du en självgående redovisningsekonom som kan hantera redovisningsarbetet från ax till limpa? Är du dessutom redo för att ta nästa steg i din karriär inom ett spännande bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Grundläggande kvalifikationer

Som redovisningsekonom kommer du att få helhetsansvar för att hantera redovsiningen i Sigma Civil AB, inkl två dotterbolag. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med VD och med stöd från ekonomifunktionen i ägarbolaget.

I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra följande:

  • Löpande bokföring'
  • Avstämningar/analyser
  • Momsdeklarationer
  • Inkomstdeklarationer
  • Skatteberäkningar
  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut

Arbetet är heltid och du kommer att vara placerad på Sigma Civils huvudkontor i Dockan i Malmö.

Meriterande färdigheter, egenskaper & erfarenheter

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och hanterar ovan skrivna arbetsuppgifter helt självständigt. Du har tidigare hanterat årsbokslut enligt K3 och känner dig trygg i detta. Det är till din fördel om du dessutom har tidigare erfarenhet av att ingå i en koncern med den koncernrapportring som det medför. Samt meriterande om du arbetat i Visma Control, Visma PX och Cognos. Om du har arbetat inom konsultverksamhet är det ett plus.

För att lyckas i rollen ser vi att du är analytisk, lösningsorienterad och driven. Du trivs i att organisera och strukturera arbetsflödet och är van vid att arbeta mot deadlines. Du har ett öppet och positivt mindset samt är en god lagspelare. Vi ser gärna att du trivs i att ha stort ansvar och att ta egna drivande initiativ, planera och organisera arbete och coacha medarbetare. Dessutom kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska.

Ansökan görs till Poolia.

Mer information

För mer information kontakta

Anders Dannqvist,
+46 708681888
anders.dannqvist@sigma.se

Sigma Civil är ett exapansivt konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Bolaget startades 2014 och har i dag över 170 medarbetare.

Sigma Civil ingår i Sigma Group som ägs av Danir Group AB, som i sin tur ägs av familjen Dan Olofsson.

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.