PROJEKTÖR VÄG/GATA

Väg, gata och trafik Karlstad, Sverige 2022-08-22

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet som

VÄG/GATUPROJEKTÖR

Vi söker nu en väg/gatuprojektör till vårt kontor i Karlstad. Du har arbetat i några år eller är i början av din karriär.

Tjänsten
Som väg/gatuprojektör kommer du att få arbeta i både små och stora uppdrag i många olika skeden. Vi utför uppdrag till en rad olika kunder så som entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag.

Vi befinner oss i ständig utveckling vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som vi särskilt värdesätter. Tjänsten ger dig möjlighet att verka i en expansiv organisation med många intressanta, stimulerande och utmanande uppdrag. I våra uppdrag arbetar vi med stor bredd över våra teknikområden, vilket medför stor variation av arbetsuppgifternas innehåll. Vi arbetar med den modernaste tekniken.

Arbetsuppgifter
Arbetet som väg/gatuprojektör innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer som en viktig kugge i teamet, att få arbeta med allt från tidiga utredningar och förprojekteringar till framtagande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för väg-, gatu-, mark- och kollektivtrafikprojekt.

Profil
Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och/eller jobbat några år som projektör alternativt har erfarenhet som exempel mättekniker, entreprenör eller liknande.

  • Du har ett brinnande intresse för projektering.
  • Du är nyfiken och affärsmässig.
  • Du är initiativrik med stor drivkraft.
  • Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
  • Det är en fördel om du har körkort (B).

Placering
Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Karlstad, där vi nu är närmare 20 personer i toppenfina nybyggda lokaler.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast den 22 augusti. Urval och intervjuer sker löpande under processen och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Mer information

Mer information
För mer information kontakta

Tobias Amneteg, Teamledare väg/gata Karlstad
+46 761 259 994
tobias.amneteg@sigma.se

Fredrik Johnson, Regionledare väst/avdelningschef väg och vatten
+46 761 010 994
fredrik.johnson@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.