PROJEKTLEDARE INOM BETONG OCH ANLÄGGNING

Sverige

SIGMA CIVIL I HALMSTAD SÖKER PROJEKTLEDARE INOM BETONG OCH ANLÄGGNING

Sigma civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur och byggprojektering. Inom 3 år ska vi vara ca:250 medarbetare. Målsättningen är att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Sigma Civil ska hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras. Vi vill skapa förutsättningar för bättre och kostnadseffektivare lösningar för varje nytt projekt.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet som Projektledare.

PROJEKTLEDARE BETONG OCH ANLÄGGNING

Vi söker projektledare med minst 5 års arbetslivserfarenhet, som känner att det är dags att ta ytterligare ett steg i sin utveckling.

Tjänsten

Som projektledare på Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta med olika typer av projekt inom bygg och anläggning även Uppdragsledning i Projekteringsprojekt inom dessa delar kan ingå. Det kan innebära att leda projekt från tidiga skeden till förvaltningsfas.

Arbetsuppgifter

Arbetet som projektledare innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, exempelvis att självständigt bygga och ansvara för en projektorganisation med ansvar mot kund och övriga projektintressenter. Du kan i vissa uppdrag även jobba som extern resurs åt någon av våra större kunder. Byggledning är också en står del av verksamheten där vi fungerar som vår kunds förlängda arm i deras entreprenader. Det är dessutom viktigt att du vill och kan fungera som tekniskt stöd åt dina medarbetare och medverka till deras utveckling.

Profil

Du ska vara kompetent, nyfiken och affärsmässig.
Du är initiativrik med stor drivkraft.
Du har högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av projekt – och byggledning inom konsult-, beställare- eller Entreprenadföretag.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Minst 5 års erfarenhet av projektledning krävs.

Placeringsort

Halmstad

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Mer information

För mer information kontakta

Calle Magnusson

+46 70 431 72 32

calle.magnusson@sigma.se

Ingela Croon,
+46 702121893
ingela.croon@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.