PROJEKTLEDARE BYGG & FASTIGHET i HALMSTAD

Halmstad, Sverige

SIGMA CIVIL I HALMSTAD SÖKER PROJEKTLEDARE BYGG & FASTIGHET

Sigma civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur och byggprojektering. Målsättningen är att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Sigma Civil ska hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras. Vi vill skapa förutsättningar för bättre och kostnadseffektivare lösningar för varje nytt projekt.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet som Projektledare.

PROJEKTLEDARE BYGG & FASTIGHET

Vi söker projektledare med minst 5 års arbetslivserfarenhet inom byggsektorn, som känner att det är dags att ta ytterligare ett steg i sin utveckling.

Tjänsten

Som projektledare på Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta med olika typer av projekt inom bygg och fastighet. Det kan innebära att leda projekt från tidiga skeden genom projektering, produktion och besiktning.

Arbetsuppgifter

Arbetet som projektledare innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, exempelvis att självständigt bygga och ansvara för en projektorganisation med ansvar mot kund och övriga projektintressenter. Du kan i vissa uppdrag även jobba som extern resurs åt någon av våra större kunder. Byggledning är också en står del av verksamheten där vi fungerar som vår kunds förlängda arm i deras entreprenader. Arbetet är självständigt men vi arbetar med en öppenhet och tillvaratagande av varandras erfarenheter inom gruppen där var och en bidrar med sin kunskap.

Profil

Du ska vara kompetent, nyfiken och affärsmässig.
Du är initiativrik med stor drivkraft.
Du har högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av projekt – och byggledning inom konsult-, beställar- eller entreprenadföretag.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Minst 5 års erfarenhet av projektledning krävs.

Placeringsort

Halmstad

Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Mer information

För mer information kontakta

Ingela Croon,
+46 702121893
ingela.croon@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.