Projektansvarig Landskapsarkitekt

Mark, landskap och plan Malmö, Sverige 2019-03-30

Till vårt kontor i Malmö söker vi en Projektansvarig Landskapsarkitekt.

Vill du vara med och påverka utvecklingen av vår grupp och våra projekt? Sigma Civil AB befinner sig i ett fortsatt expansivt skede och söker därför ytterligare landskapsarkitekter till avdelningen Plan, Landskap & Trafik i Malmö. Vi sitter i fantastiska lokaler på Dockplatsen i Malmö och erbjuder spännande arbetsuppgifter över hela Sverige.

Under de snart 5 år som vi verkat i södra Sverige har vi byggt upp en stark landskapsgrupp som arbetar med en stor mängd beställare, både på den privata och den offentliga sidan. Våra 8 landskapsarkitekter har stor erfarenhet och mycket hög kompetens. Vi arbetar med hela skalan inom landskapsarkitektur, från utredning och gestaltning till projektering. Vi har flera strategiska ramavtal inom landskap med beställare som kommer att avropa ett stort antal högintressanta projekt under de kommande åren. I rollen som projektansvarig landskapsarkitekt kommer du bli en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling.

Hos oss kommer du ha stor frihet, stort eget ansvar och mycket goda möjligheter till personlig utveckling. Du kommer arbeta med ledning av egna projekt men också med allt från utredning till projektering i multidisciplinära projekt där du ingår som teknikansvarig för landskap. Du kommer även arbeta nära våra övriga kompetenser inom olika samhällsbyggnadsuppdrag. Du kommer ansvara för egna kundkontakter och medverka i offert- och säljarbete.

Grundläggande kvalifikationer

Du har erfarenhet som projektansvarig och teknikansvarig. Du är positiv och uppskattar utmaningar. Du uttrycker dig med lätthet i både text och bild och är van att hantera de vanligaste programvarorna vi använder i våra uppdrag för att skriva, rita, projektera och illustrera.

Meriterande färdigheter, egenskaper & erfarenheter

Vi vill helst att du har 6 - 8 års arbetslivserfarenhet inom landskapsarkitektur, examen och körkort. Egenskaper du kommer att ha användning för hos oss är entreprenörskap, engagemang, drivkraft, kreativitet och en ödmjuk inställning gentemot beställare och kollegor.

Mer information

För mer information kontakta

Johan Bergström,
+46 0706609755
johan.bergstrom@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.