Miljö- och hållbarhetskonsult

Miljö Umeå, Sverige 2020-02-02

Vi söker dig med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom miljö-och hållbarhetsområdet och gärna med konsulterfarenhet inom något eller några av områdena förorenad mark, verksamhetsstyrning och ledningssystem (miljö, kvalitet och arbetsmiljö)/KMA, arbetsmiljöutredningar och inomhusmiljö, byggmiljö, klimat och hållbarhet, LCA, tillståndsprövningar, miljö due diligence eller fastighetsrelaterade miljöfrågor som t.ex. certifiering.

Tjänsten
Som miljö- och hållbarhetskonsult kommer du att arbeta i stora som små uppdrag i alla skeden. I arbetet ingår många kontakter med våra kunder. Du kommer in i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som är meriterande. För rätt person finns god utvecklingspotential och möjligheter att snabbt få ta ett större ansvar.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter i olika typer av uppdrag, både självständigt och i större projektgrupper. Det kräver att man är initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer, samt har en stor drivkraft. Våra kunder är ofta entreprenörer, fastighetsägare eller kommunal verksamhet och uppdragen är många gånger kopplade till olika typer av bygg- och anläggningsprojekt men även till drift och förvaltning.

Grundläggande kvalifikationer

Profil

  • Du ska vara kompetent, nyfiken, affärsmässig och inge förtroende. Vi kommer att lägga särskild vikt vid personliga egenskaper.
  • Du bör ha arbetat som uppdragsledare, med marknadsföring och haft egna kundkontakter.
  • Du är duktig på att skapa ett bra samarbetsklimat med medarbetare och kunder.
  • Som person är du resultatinriktad, lyhörd, har god pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du bör ha minst B-körkort

Vi erbjuder

Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur och byggprojektering. Målsättningen är att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Sigma Civil ska hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras.

Stationering på annan ort än Umeå kan vara tänkbart för en självgående konsult, då vi inom koncernen har kontor på flera orter i Norr.

Mer information

För mer information kontakta

Per-Håkan Sandström,
+46 706829242
per-hakan.sandstrom@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.