Landskapsarkitekter

Mark, landskap och plan Malmö, Halmstad, Sverige

Vi söker erfarna Landskapsarkitekter med 5-10 års arbetslivserfarenhet av gestaltning och projektering till vår avdelning Plan, Landskap & Trafik i Malmö/Halmstad. Erfarenhet av marknadsföring och egna kundkontakter är en stor fördel.

Som landskapsarkitekt kommer du att få arbeta i stora som små uppdrag, i alla skeden. Våra kunder är statliga, kommunala och privata.

Du kommer att få ansvara för egna kundkontakter och vara med och utveckla verksamheten. Sigma Civil är fortfarande i ett mycket expansivt uppbyggnadsskede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper du kommer att ha stor nytta av hos oss. Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att ha möjlighet att påverka avdelningens verksamhet och inflöde av uppdrag. Du kommer att jobba tätt tillsammans med övriga kompetenser inom samhällsbyggnad.

Du kommer att arbeta som uppdragsansvarig/teknikansvarig i varierande typer av uppdrag. Uppdragen är dels rena landskapsuppdrag och dels multidisciplinära uppdrag där du ingår som teknikansvarig för landskap. Du kommer även att medverka i anbuds- och säljarbete och det är en merit om du har ett utvecklat nätverk av kundkontakter.

Våra huvudsakliga arbetsverktyg är förutom MS Office bl a Autodesk Civil 3D, SketchUp och Adobe-serien. Särskilda landskapsverktyg löser vi tillsammans.

Arbetet som landskapsarkitekt innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med allt från tidiga utredningar och inventeringar till bygghandlingar och skötselplaner.

Vi erbjuder

Hos oss behöver du vara:

  • kompetent, nyfiken, affärsmässig och inge förtroende.
  • initiativrik och med stor drivkraft.
  • van att arbeta med marknadsföring och ha egna kundkontakter.
  • duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat, både inom och utom det egna kontoret.
  • bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har magisterexamen som landskapsarkitekt och minst B-körkort.

Mer information

För mer information kontakta

Johan Bergström,
+46 706609755
johan.bergstrom@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.