LANDSKAPSARKITEKT/ LANDSKAPSINGENJÖR

Karlstad, Sverige 2021-06-30

Vi söker erfarna Landskapsarkitekter/landskapsingenjörer med 5-10 års arbetslivserfarenhet av utredning, gestaltning och projektering. Det är meriterande om du arbetar med marknadsföring och har egna kundkontakter.

Tjänsten
Som landskapsarkitekt kommer du att få arbeta i stora som små uppdrag, i alla skeden. Våra kunder är privata, kommunala och statliga.

Du kommer att få möjlighet att ansvara för egna kundkontakter och vara med och utveckla verksamheten. Sigma Civil befinner sig i ett mycket expansivt uppbyggnadsskede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper du kommer att ha stor nytta av hos oss. Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att ha möjlighet att påverka avdelningens verksamhet och inflöde av uppdrag. Du kommer att jobba tätt tillsammans med övriga kompetenser inom samhällsbyggnadsuppdragen, där vi arbetar brett över våra teknikområden, vilket medför stor variation av uppdragens innehåll.

Du kommer att arbeta som uppdragsledare/teknikansvarig i varierande typer av uppdrag. Uppdragen är dels rena landskapsuppdrag och dels multidisciplinära uppdrag där du ingår som teknikansvarig för landskap. Du kommer även att medverka i offert- och säljarbete.

Arbetsuppgifter
Arbetet som landskapsarkitekt innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med allt från tidiga skeden och gestaltningsuppdrag till detaljprojektering.

  • Profil
    Du ska vara, kompetent, nyfiken, affärsmässig och inge förtroende.
  • Du är initiativrik och har stor drivkraft.
  • Du är en fördel om du har arbetat med marknadsföring och haft egna kundkontakter.
  • Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat, både inom och utom det egna kontoret.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
  • Du har examen som landskapsarkitekt eller landskapsingenjör.
  • Du har B-körkort.

Placering
Vi söker personal till vårt kontor i Karlstad.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast den 30 juni. Urval och intervjuer sker löpande under processen och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Mer information

För mer information kontakta

Anders Eriksson, teamledare landskap Karlstad
+46 705 469 957
anders.eriksson3@sigma.se

Fredrik Johnson, regionledare
väst/avdelningschef väg och vatten
+46 761 010 994
fredrik.johnson@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.