JUNIOR PROJEKTÖR VÄG/GATA

Väg, gata och trafik Karlstad, Sverige 2021-03-31

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom väg-/gatuprojektering.

Vi söker nu en junior väg-/gatuprojektör till vårt kontor i Karlstad. Du är i början av din karriär eller helt nyutexaminerad.

Som junior väg/gatuprojektör kommer du att få arbeta i både små och stora uppdrag i många olika skeden. Vi utför uppdrag till en rad olika kunder så som entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag.

Vi befinner oss i ständig utveckling vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som vi särskilt värdesätter. Tjänsten ger dig möjlighet att verka i en expansiv organisation med många intressanta, stimulerande och utmanande uppdrag. I våra uppdrag arbetar vi med stor bredd
över våra teknikområden, vilket medför stor variation av arbetsuppgifternas innehåll. Vi arbetar med den modernaste tekniken och stora delar av arbetet görs i AutoCAD Civil 3D.

Arbetsuppgifter
Arbetet som väg-/gatuprojektör innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer som en viktig kugge i teamet, att få arbeta med allt från tidiga utredningar och förprojekteringar till framtagande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för väg-, gatu-, mark- och kollektivtrafikprojekt.

Profil
Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område eller jobbat ett par år i branschen som till exempel mättekniker, entreprenör eller liknande.

  • Du har ett brinnande intresse för projektering.
  • Du är nyfiken och affärsmässig.
  • Du är initiativrik med stor drivkraft.
  • Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
  • Du har B-körkort.

Placering
Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Karlstad, där vi nu sitter närmare 20 personer i helt nybyggda lokaler.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast den 31 mars. Urval och intervjuer sker löpande under processen och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Mer information

För mer information kontakta

Mårten Roslund,
teamledare väg/gata Karlstad
+46 722 168 658
marten.roslund@sigma.se

Fredrik Johnson, regionledare
väst/avdelningschef väg och vatten
+46 761 010 994
fredrik.johnson@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.