Junior/Nyexaminerad Geotekniker

Geoteknik Sverige

Sigma Civil är en Bygg/infrastrukturkonsult som växer stadigt och behöver nu fylla på med yngre/nyexaminerad geotekniker till Västerås och Örebro.

På Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta i olika projektformer exempelvis infrastruktur-, hus- och anläggningsprojekt. Har du ytterligare ambitioner förutom geoteknik så kan du dessutom arbeta gränsöverskridande mot andra verksamhetsområden till exempel förorenad mark, hydrogeologi, konstruktion eller multidisciplinärt uppdragsledande beroende på dina önskemål. Vi behöver både generalister och specialister och hos Sigma kan du vara med och själv påverka vilka projekt vi tar in och hur just din karriärväg kan optimeras.

Som geotekniker på Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta brett med många olika typer av projekt och i olika projektformer exempelvis infrastruktur-, hus- och anläggningsprojekt. Du har möjligheten att utvecklas till specialist, generalist eller inom uppdragsledning.

Arbetet som yngre/nyexaminerad geotekniker innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att assistera vid olika faser av geotekniska utredningar så som planering och handläggning av geotekniskt fältarbete, redovisning och beräkningar. Du kommer tidigt få ansvar för dina egna mindre projekt med stöd av erfarna kollegor.

Grundläggande kvalifikationer

- Du ska vara kompetent, nyfiken och professionell.

- Du är initiativrik med stor drivkraft.

- Du har en relevant högskoleutbildning (väg och vatten, samhällsbyggnad, byggingenjör eller geologi).

- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Vi är ett mindre, icke börsnoterat, bolag med en stor koncern i ryggen. Det betyder att vi har korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka vilka projekt vi tar in samtidigt som vi har en stark koncern i ryggen. Vi tänker långsiktigt och vill utveckla både företaget och medarbetarna på ett organiskt och hållbart sätt.

Mer information

För mer information kontakta

Andreas Leander,
+46 738064679
andreas.leander@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.