Geotekniker

Geoteknik Stockholm, Sverige

Vi söker geotekniker med olika kompetenser och arbetslivserfarenhet, som känner att det är dags att ta ytterligare ett steg i sin utveckling. Som geotekniker på Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta i olika projektformer exempelvis infrastruktur-, hus- och anläggningsprojekt. Har du ytterligare ambitioner förutom geoteknik så kan du dessutom arbeta gränsöverskridande mot andra verksamhetsområden beroende på dina önskemål och projektformer.

Du avgör, vi vill bara ta vara på och utveckla det bästa hos just dig. Generalist eller specialist spelar ingen roll, hos Sigma kan du vara med och påverka själv hur just din karriärväg
kan optimeras.

Arbetet som geotekniker innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för och utföra geotekniska undersökningar och utredningar i alla skeden. Det kan innebära planering och handläggning av geotekniskt fältarbete samt geotekniska beräkningar. Är du intresserad av geokonstruktioner kan du bli länken mellan våra konstruktörer och handläggande geotekniker. Därutöver kommer vi att bygga vidare på din profil, utifrån ditt intresse och specifika erfarenhet.

Grundläggande kvalifikationer

- Du ska vara kompetent, nyfiken och professionell.

- Du är initiativrik med stor drivkraft.

- Du har högskoleutbildning och eller erfarenhet inom geoteknik.

- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du får gärna ha arbetat som uppdragsansvarig.

Mer information

För mer information kontakta

Fredrik Andersson,
+46 709736198
fredrik.andersson@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.