Erfaren Trafikkonsult

Väg, gata och trafik Malmö, Sverige 2021-02-28

Vill du vara med och påverka vår fortsatta utveckling? Sigma Civil AB befinner sig fortsatt i ett väldigt expansivt skede och söker därför erfaren trafikkonsult till kontoret i Malmö. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter med hela Sverige som arbetsplats.

I rollen som senior trafikkonsult kommer du att få vara med och utveckla trafikverksamheten. Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att ha möjlighet att påverka avdelningens verksamhet och inflöde av uppdrag. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga kompetenser
inom samhällsbyggnadsuppdrag, där vi arbetar brett över våra teknikområden, vilket medför stor variation av uppdragens innehåll.

Du har erfarenhet som uppdragsledare och teknikansvarig. Du är kompetent inom väg- och gatuutformning, trafikanalys och utredning och du har en bred syn på samhällsutvecklingen. Du
har kännedom om kommuners och Trafikverkets planeringsprocess och har jobbat i allt från tidiga planeringsskeden till byggskeden. Du kommer att arbeta med trafikutredningsuppdrag men också med multidisciplinära uppdrag där du ingår som teknikansvarig för trafik. Du kommer att ansvara för egna kundkontakter och medverka i offert- och säljarbete.

Du ha minst 8- 10 års arbetslivserfarenhet inom trafikområdet. Du är civilingenjör eller motsvarande inom relevant område samt har körkort. Du har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt. Egenskaper du kommer att ha användning för hos oss är engagemang, drivkraft, kreativitet och en ödmjuk inställning gentemot beställare och kollegor.

Mer information

För mer information kontakta

Johan Bergström,
+46 706609755
johan.bergstrom@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.