Erfaren miljökonsult

Miljö Umeå, Sverige 2024-02-29

Nu behöver vi fler duktiga miljökonsulter till vårt nya kontor i Umeå. Vi får nya kunder och förnyat förtroende av våra gamla. Därför behöver vi växa och söker dig som är miljö- och hälsoskyddare, miljöingenjör eller har annan relevant yrkesutbildning och stort intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor.
Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom området, gärna med inriktning mot förorenad mark, MKB, livscykelanalyser, miljörevision eller annan spetskompetens inom miljöområdet.

Som konsult kommer du att arbeta i stora som små uppdrag i alla skeden med planering och genomförande. Du kommer in i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som är meriterande. Vi erbjuder en arbetsmiljö med goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Du kommer att arbeta i en avdelning på 11 personer i Umeå, men även med andra teknik- och miljökonsulter inom hela bolaget. För rätt person finns goda möjligheter att få ta ett större ansvar och påverka arbetets innehåll utifrån tidigare erfarenheter.

Du får en självständig roll varför det förväntas att du är initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer samt har stor drivkraft. Våra kunder är ofta entreprenörer, fastighetsägare eller kommunala verksamheter.

Uppdragen är omväxlande och kan innebär arbete i fält såväl som på kontor eller ute hos kund.

Grundläggande kvalifikationer

  • Du har B-körkort.
  • Akademisk utbildning inom naturvetenskap,teknik eller annat relevant område.
  • Du uttrycker dig flytande på svenska i tal och skrift.
  • Du är nyfiken, affärsmässig och inger förtroende.
  • Du är duktig på att skapa ett bra samarbetsklimat med kollegor, underleverantörer och kunder.
  • Som person är du resultatinriktad, lyhörd, har god pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på i första hand svenska men även engelska.

Meriterande färdigheter, egenskaper & erfarenheter

Meriterande är erfarenhet från elkraftsidan eller industrin. Då vi ser att vi får fler utländska kunder är goda språk kunskaper meriterande.

Vi erbjuder

Sigma Civil är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, projektledning, utredning och byggmiljö. Målsättningen är att vara flexibla, resurseffektiva och öppna.

Mer information

För mer information kontakta

Per-Håkan Sandström,
+46 706829242
per-hakan.sandstrom@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.