Erfaren Landskapsarkitekt

Mark, landskap och plan Malmö, Sverige 2021-02-28

Vill du vara med och påverka vår fortsatta utveckling? Sigma Civil AB befinner sig fortsatt i ett väldigt expansivt skede och söker därför ytterligare landskapsarkitekter till avdelningen Plan, Landskap & Trafik i Malmö. Vi sitter i fantastiska lokaler på Dockplatsen i Malmö och erbjuder spännande arbetsuppgifter med hela Sverige som arbetsfält.

I rollen som Erfaren Landskapsarkitekt kommer du att vara med och utveckla landskapsverksamheten inom Sigma Civil. Under de 6 år som vi verkat i södra Sverige har vi byggt en stark landskapsgrupp som arbetar med en stor mängd beställare, både på den privata och den offentliga sidan. Våra landskapsarkitekter har stor erfarenhet och mycket hög kompetens. Vi arbetar med hela skalan inom landskapsarkitektur, från gestaltning till projektering. Vi har flera strategiska ramavtal inom landskap med beställare som kommer att avropa ett stort antal högintressanta projekt under de kommande åren.

Du har erfarenhet som uppdragsledare och teknikansvarig. Du är positiv och uppskattar utmaningar. Du uttrycker dig med lätthet i både text och bild och är van att hantera de vanligaste programvarorna vi använder i våra uppdrag för att skriva, rita, projektera och illustrera.

Din del i projekten kommer att vara projektledning, utformning och projektering. Hos oss kommer du ha stor frihet, stort eget ansvar och mycket goda möjligheter att fortsätta utvecklas. Du kommer att arbeta med egna projekt men också med multidisciplinära projekt där du ingår som teknikansvarig för landskap. Du kommer även att arbeta nära övriga kompetenser inom våra samhällsbyggnadsuppdrag, där vi arbetar brett över våra teknikområden, vilket medför stor variation av uppdragens innehåll. Du kommer att ansvara för egna kundkontakter och medverka i offert- och säljarbete.

Du har 8-10 års arbetslivserfarenhet inom landskapsarkitektur, magisterexamen och körkort. Egenskaper du kommer att ha användning för hos oss är entreprenörskap, engagemang, drivkraft, kreativitet och en ödmjuk inställning gentemot beställare och kollegor.

Mer information

För mer information kontakta

Johan Bergström,
+46 706609755
johan.bergstrom@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.