Erfaren Geotekniker

Geoteknik Sverige

Sigma Civil är en Bygg/infrastrukturkonsult som växer stadigt och behöver nu fylla på med erfarna geotekniker i främst i Stockholm/Mälardalen/Dalarna.

På Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta i olika projektformer exempelvis infrastruktur-, hus- och anläggningsprojekt. Har du ytterligare ambitioner förutom geoteknik så kan du dessutom arbeta gränsöverskridande mot andra verksamhetsområden till exempel förorenad mark, hydrogeologi, konstruktion eller multidisciplinärt uppdragsledande beroende på dina önskemål. Vi behöver både generalister och specialister och hos Sigma kan du vara med och själv påverka vilka projekt vi tar in och hur just din karriärväg kan optimeras.

Arbetet som geotekniker innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för och utföra geotekniska undersökningar och utredningar i alla skeden. Det kan innebära planering och handläggning av geotekniskt fältarbete samt geotekniska beräkningar. Är du intresserad av geokonstruktioner kan du bli länken mellan våra konstruktörer och handläggande geotekniker. Därutöver kommer vi att bygga vidare på din profil, utifrån ditt intresse och specifika erfarenhet.

Vi har geotekniker i Stockholm, Västerås, Örebro och Borlänge. Men om du är tillräckligt erfaren kan du i princip jobba på vilken ort som helst där Sigma Civil eller Sigmakoncernen har ett kontor.

Grundläggande kvalifikationer

- Du ska vara kompetent, nyfiken och professionell.

- Du är initiativrik med stor drivkraft.

- Du har några års erfarenhet inom geoteknik.

- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

- Du tycker om att dela med dig av kunskap

Vi erbjuder

Vi är ett mindre, icke börsnoterat, bolag med en stor koncern i ryggen. Det betyder att vi har korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka vilka projekt vi tar in samtidigt som vi har en stark koncern i ryggen. Vi tänker långsiktigt och vill utveckla både företaget och medarbetarna på ett organiskt och hållbart sätt.

Mer information

För mer information kontakta

Johan Ehle,
+46 707756060
johan.ehle@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.