Avdelningschef Miljö

Miljö Malmö, Sverige 2019-11-23

Vi söker en avdelningschef som vill fortsätta bygga och utveckla vår verksamhet inom miljö i Region Syd tillsammans med våra övriga verksamheter inom samhällsbyggnad.

Grundläggande kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av att leda medarbetare, antingen som chef eller som projektansvarig och ett tydligt intresse av att utveckla både människor och affär. Du har en etablerad plats inom din marknad och är van att sälja både din egen och dina kollegors kompetens.

Hos oss kommer du driva och utveckla vår miljökonsultverksamhet i Syd genom att leda en grupp konsulter med kompetens inom förorenad mark, tillstånd & MKB, hållbarhet, cirkulär ekonomi och miljösamordning. Idag har vi tre personer i avdelningen men målet är att avdelningen ska växa och utveckla våra miljöaffärer i Region Syd. I ditt uppdrag ingår att arbeta aktivt med rekrytering, avdelningens resultat och utveckling av både medarbetare och affär. Vid sidan av din huvudsakliga roll som avdelningschef kommer du även verka som ombud och uppdragsledare i projekt. Vi har starka miljöavdelningar på våra övriga kontor i landet och det finns ett tydligt samarbetsklimat inom kompetensen.

Hos Sigma Civil kommer du ha stor frihet, stort eget ansvar och mycket goda möjligheter att fortsätta utvecklas.

Meriterande färdigheter, egenskaper & erfarenheter

Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning inom miljö och/eller hållbarhet och flera års erfarenhet av arbete inom tillstånd/MKB, byggmiljö, förorenade områden, miljömanagement eller hållbarhet. Du har ett väl upparbetat lokalt kontaktnätverk i branschen inom ditt område. Du har också körkort.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultverksamhet.

Mer information

För mer information kontakta

Johan Bergström,
+46 706609755
johan.bergstrom@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.