Avdelningschef Konstruktion Stockholm

Byggkonstruktion Stockholm, Sverige 2019-08-31

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp konstruktionsverksamheten inom Sigma Civil, främst med inriktning på projektering, byggnadsteknik, byggkontroll och andra tekniska utredningar. Som avdelningschef blir du en nyckelperson med möjlighet att komma in i ett tidigt skede och påverka de förutsättningar, som ska styra det fortsatta arbetet. Vi siktar högt och ser därför det som merit att du har bred kompetens inom 3D-projektering och BIM. Vi ser gärna också att du kan vara en drivkraft, att i grupp, utveckla ny metoder som kan leda vår verksamhet framåt.

Arbetsuppgifter

Arbetet som avdelningschef innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter med ansvar både för personal, resultat och tjänsteförsäljning. Det kräver att man är målinriktad, initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer. Det kräver också att du ser medarbetarna som en tillgång och kan utveckla deras olika färdigheter till ett starkt team.

Grundläggande kvalifikationer

Profil

  • Du ska vara kunnig, nyfiken och affärsmässig.
  • Du bör ha relevant utbildning, minst 10 års erfarenhet som konstruktör och ha arbetat som chef/ledare de senaste åren.
  • Det är meriterande med en bred erfarenhet som konstruktör.
  • Du är duktig på att skapa bra samarbetsklimat, både med medarbetare och kunder.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur och byggprojektering. Målsättningen är att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Sigma Civil ska hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras.

Mer information

För mer information kontakta

Anders Dannqvist,
+46 708681888
anders.dannqvist@sigma.se

Är dina händer de rätta?

Vi behöver alltid passionerade medarbetare som vet hur man får saker gjorda. Och nu söker vi dig som är lagspelare och som har de rätta händerna för att ta hand om framtida projekt hos oss.