Sigma Civil förstärker i Stockholm

 

Sigma Civil tar nu ytterligare ett steg mot sin målsättning att bli en stark aktör inom svensk samhällsbyggnad. Bolaget växer kontinuerligt och nu får verksamheten i Stockholm ett starkt tillskott i fyra erfarna konsulter med mångårig kompetens inom geoteknik, hydrologi och berg.

Ante Viberg får ansvar för avdelningen och arbetet med att fortsätta utveckla Sigma Civils leveranskapacitet och erbjudande inom geoteknik. Han kommer närmast från Projektengagemang och har mer än 30 års erfarenhet i branschen, ett stort nationellt kontaktnät och ett brett kunnande.

– Vi etablerade en geoverksamhet i Örebro under 2019 och kompletterade under våren med fältverksamhet, så en förstärkning i Stockholmsområdet passar oss väldigt bra i nuläget. Vi kommer att fortsätta stärka vårt erbjudande inom geoteknik och därmed bli en ännu starkare partner åt våra kunder, säger Anders Dannqvist, VD Sigma Civil.

– Det är väldigt roligt att få vara med och utveckla geoverksamheten på Sigma Civil. Vi får nu ett starkt team i Mälardalen som blir en bra bas för vidare expandering, både lokalt och nationellt, säger Ante Viberg. Sigmas entreprenöriella kultur känns helt rätt för oss och passar ihop med hur vi vill jobba och växa, fortsätter Ante Viberg.

Kontakt
För mer information kontakta Anders Dannqvist, VD, telefon: 070-868 18 88
eller Ante Viberg, avdelningschef Geoteknik Stockholm, telefon: 073-051 20 89

 

 

 

 

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.