Större fokus på trafik i Göteborg

Den 1 juli tillträder Lars Löwenadler som avdelningschef för en nystartad avdelnings inom Trafik i Göteborg

Lars har arbetat på Sigma i två år och har tidigare haft rollen som teamledare. Förändring innebär ett förstärkt fokus på teknikområdet trafik i Göteborg, och större möjligheter att växa på såväl kort som lång sikt.

Avdelningen består i nuläget av sex medarbetare med spetskompetens inom bland annat utformning av väg och gata, mobilitets- och parkeringsfrågor, samt trafikutredning och analys. De flesta arbetar även som projektansvariga inom det egna teknikområdet. Planen för avdelningen framgent är att fortsätta växa i en lagom takt, i enlighet med Sigma Civils mål. Vårt redan starka erbjudande till kunderna inom trafik, kommer att utvecklas vidare till något ännu bättre då vi bygger vidare på avdelningen.

Nyfiken på trafik? Kontakta Lars!

 

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.