Sigma Civil forsätter satsningen inom projektledning

Sedan den 20 november är Pär Nordhall Falk anställd som teamledare Projektledning med placering i Göteborg. Genom rollen som teamledare har Pär uppdraget att stärka Sigma Civils verksamhet inom Projektledning.

Pär har efter avslutade studier på Väg och Vattenbyggnad på Chalmers jobbat över 10 år med byggproduktion i stora Infrastrukturprojekt i både Sverige och Norge. Där han har haft olika roller bl a som produktionsledare (Platschef) och entreprenadingenjör.

– Det skall bli väldigt spännande att få chansen att lära känna fler sidor av myntet tillsammans med nya spännande kollegor, som jag hoppas kunna lära mig mycket av, säger Pär.

Välkommen att kontakta oss om du vill vara en del i Sigma Civils utveckling av Projektledning inom samhällsbyggnad.

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget drygt 130 anställda. Vi finns representerade med kontor och medarbetare i Malmö, Halmstad, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.