Sigma Civil rekryterar senior chef!

Vi välkomnar nu Pierre Ohlsson som ny avdelningschef för Projektledning på Sigma Civils kontor i Göteborg. Som avdelningschef kommer Pierre att stärka upp kompetensen på kontoret och han har även uppdraget att bygga vidare på vår framgångsrika avdelning inom projektledning. Pierre har ca 30 års erfarenhet inom branschen och har under många år jobbat på entreprenadsidan som Platschef, Projektchef, Anbudsingenjör och Anbudschef.– Sigma Civil känns som ett väldigt nytt och fräscht alternativ till övriga konsulter i branschen, med drivet och energin som finns här känns det fantastiskt roligt att få vara en del av Sigma Civils fortsatta uppbyggnad, säger Pierre Ohlsson. 

Välkommen att kontakta oss om du vill vara en del i Sigma Civils utveckling inom projektledning i Göteborg.Inom Sigma Civil är vi i dagsläget drygt 120 anställda. Vi finns representerade med kontor och medarbetare i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.