Sigma Civil fortsätter satsningen inom Trafik!

Sigma Civil fortsätter satsningen på området trafik genom nya konsulter. Sedan den 1 juli är Lars Löwenadler anställd som teamledare trafik med stationeringsort Göteborg. Genom rollen som teamledare har Lars uppdraget att ytterligare stärka Sigma Civils verksamhet inom trafik.

Lars Löwenadler är civilingenjör väg- och vattenbyggnad från Chalmers och har tidigare arbetat på två andra konsultföretag samt på ett forskningscentrum. Erfarenheten som konsult sträcker sig från att ha ansvarat för eller medverkat i en lång rad projekt från mindre trafikutredningar och utformningsförslag till större projekt så som Västlänken. Lars besitter en bred kunskap inom trafikområdet med allt från utredning i tidiga skeden och strategisk planering, till utformningsförslag och parkeringsutredningar.

– Sigma Civil lockade mig genom att vara ett växande konsultföretag med positiv energi, stabil bas och en stor kunskapsbredd samlad under samma tak, samtidigt som beslutsvägarna är korta och den personliga prägeln finns kvar. Att få vidareutveckla tjänster inom trafik här på Sigma Civil, är ett väldigt spännande uppdrag som i förlängningen kommer att bidra till modern samhällsbyggnad tillsammans med våra kunder, säger Lars Löwenadler.

Välkommen att kontakta oss om du vill vara en del i Sigmas Civils utveckling av trafikfrågor inom samhällsbyggnad.

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget drygt 100 anställda. Vi finns representerade med kontor och medarbetare i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.