Sigma Civil växer inom Väg och Trafik

Fr o m den 1 februari har vi ytterligare en avdelning på Sigma Civil i Göteborg med inriktning mot Väg och Trafik, under ledning av avdelningschef Fredrik Johnson.

Arbetet med att utveckla Sigma Civils position i Göteborg har nu gått in i en ny spännande fas i och med avdelningens tillkomst. Nu söker vi nu ytterligare kompetens inom trafikplanering och vägprojektering.

Vill du bli en del av oss eller behöver du hjälp med något projekt? Tveka inte att höra av dig! Vi är ständigt på jakt efter spännande projekt och flera duktiga medarbetare både i Göteborg och på våra övriga kontor.

– Det känns oerhört roligt att få möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av Sigma Civil. På Sigma Civil finns en fantastisk kompetens, entusiasm och nybyggaranda. Företaget är på stark tillväxt. Ständigt öppnas det nya möjligheter med spännande projekt och intressanta kunder. Tillsammans med kunderna hjälper vi till att formar framtidens samhälle. Det är med Sigma Civil det händer - idag och imorgon, säger Fredrik Johnson.

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget ca 100 anställda. Vi finns representerade med kontor och medarbetare i Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.