Sigma Civil fortsätter satsningen inom geoteknik

Den 1 februari startade den tredje avdelningen inom geoteknik på Sigma Civil. Avdelningschef är Fredrik Andersson och arbetet med rekrytering av personal till det expanderande Stockholmskontoret är igång.

Vi söker nu geoteknisk kompetens med fokus mot en teknisk ledare och handläggande geotekniker. Sigma Civil har inom geoteknik en bra fördelning av personer med varierande erfarenhetsnivå och en hög grad av specialistkompetens.

Vi fortsätter att söka duktiga medarbetare inom flera teknikområden till den växande verksamheten i Stockholm, liksom till våra övriga kontor.

I Stockholm har Sigma Civil idag ett 20-tal anställda och är nyligen inflyttade i moderna kontorslokaler på Liljeholmen, totalt har vi nu ett 100-tal anställda fördelat på sju kontor. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

 – Med utgång i kundens och projektens behov vill vi genom en modern organisation, och med stort fokus på kvalitet och kommunikation, leverera det lilla extra som kunden ska kunna förvänta sig av oss, säger Fredrik Andersson.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.