Nytt kontor i Stockholm för 90 anställda

Nu är Sigma Civil på plats i det nya kontoret i Marievik på Liljeholmen. Det är den planenliga expansionen i Stockholmsområdet som ställer krav på större lokaler.

– Sigma Civil har tidigare delat kontor med de övriga Sigma bolagen i Stockholm, dock växer vi med rasande fart och är nu redo att ta nästa steg tillsammans med Sigma Industry. Vi är idag en av de snabbast växande konsulterna inom samhällsbyggnad i Sverige och ser etableringen av det nya kontoret som en naturlig del av företagets fortsatta utveckling på marknaden, säger Jonas Wållberg, VD på Sigma Civil.

Kontoret blir bas för Sigma Civils representanter i regionen och de nya moderna lokalerna ger Sigma möjligheten att förbättra närheten till sina befintliga kunder och tillmötesgå nya potentiella kunder än mer effektivt. Läget, närheten till staden och den slående utsikten över vattnet bidrar givetvis också till att skapa en attraktiv arbetsplats som möjliggör fortsatt rekrytering och expansion.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.