SIGMAS INVIGNING I UMEÅ ETT VIKTIGT AVSTAMP

I dagarna var det stor invigning av Sigmas nya kontor på Rådhusesplanaden i Umeå. Här samlades näringslivstoppar, kunder, partners och anställda för att fira och inviga arbetsplatsen som på många sätt kommer att bidra till den fortsatta näringslivs- och samhällsutvecklingen i regionen. En stor dag för Sigma som blev extra betydelsefull då festligheterna lockade många tunga beslutsfattare.

Jonas Wållberg, VD på Sigma Civil, gläds åt att så många befattningshavare och ledningspersoner från stora företag i regionen slöt upp till invigningen.

– Det känns verkligen bra att flera av våra viktigaste beställare kom. Det är ju deras förtroende som gör vår satsning i norra Sverige möjlig, säger Jonas. Det ger utan tvekan ett mer kraftfullt avstamp för Sigma här i regionen.

Även Joachim Jillehed, Regionchef på Sigma Industry East/North, riktade ett varmt tack till Sigmas kunder och medarbetare som gjort resan hittills möjlig. Och han ser på framtiden med tillförsikt.

– Partnerskapet med kunderna och att vi fortsätter bygga bra team med skickliga medarbetare är nyckeln till Sigma Industrys framgång i regionen.

 

PLATTFORM FÖR TILLVÄXT

Dan Olofsson, Sigmas grundare, och Ilmar Reepalu, tidigare kommunalråd i Malmö och idag styrelseledamot i Sigma Civil, var på plats och talade om betydelsen av satsningen i norra Sverige.

– Det här blir en stark plattform för Sigmas vidare expansion i en viktig tillväxtregion, kommenterar Dan Olofsson. Det här betyder fler anställda, nya uppdrag och en tydlig framryckning för Sigma på den svenska marknaden.

– Precis som på andra håll i landet har vi en bostadsbrist här i norr, konstaterar Ilmar Reepalu. En av lösningarna är att skapa bättre kommunikation till städerna. Med bättre kommunikation kommer företagsetableringar, vilket leder till tillväxt, fler arbetstillfällen och förutsättningar för bostadsbyggande och skapande av attraktiva miljöer.

 

PROMINENTA GÄSTER

På plats vid invigningen var gäster som Jonas Olsson och Thomas Persson från Balticgruppen, Magnus Johansson från Komatsu Forest, Jan Ridfeldt och Magnus Stenvall från Umeå Energi, Nicklas Nyberg från Nybergs AB samt representanter från Umeå kommun och många fler. Sigma Civil och Sigma Industry är två av de sex bolag inom Sigma-gruppen som nu satsar offensivt för att nå en framskjuten roll inom svensk konsultverksamhet. I Sigma Civils och Sigma Industrys fall märks det inte minst på öppnandet av det nya kontoret i Umeå som vittnar om stora planer framöver.


 

För mer information kontakta:

Jonas Wållberg, VD Sigma Civil AB +46 70 307 12 00
Joachim Jillehed, Regionchef Sigma Industry East/North +46 70 266 14 00

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.