Invigningen för Sigma Civil i Malmö drog tunga beslutsfattare

I dagarna var det stor invigning för Sigma Civils nya kontor i Malmö. I Sigma-huset på Dockplatsen samlades näringslivstoppar, beställare, partners, och anställda för att fira och ”klippa bandet” till en arbetsplats som nu på många sätt kommer att bidra till den fortsatta samhällsutvecklingen i regionen. En stor dag för Sigma som blev extra betydelsefull då festligheterna lockade många tunga beslutsfattare.

Jonas Wållberg, VD på Sigma Civil, gläds åt att så många huvudägare, befattningshavare och ledningspersoner från stora företag slöt upp till invigningen.

– Det känns verkligen bra att flera av våra viktigaste beställare kom. Det är ju deras förtroende som gör vår satsning i Sydsverige möjlig, säger Jonas. Det ger utan tvekan ett mer kraftfullt avstamp för Sigma Civil här i regionen.

På plats var gäster som Mats Paulsson, PEAB, Anders Jarl, Wihlborgs, Greg Dingizian, Victoria Park och Jan Barchan, Trianon, liksom representanter från IKEA, Hemfosa, Malmö Stad och många fler.

Plattform för expansion

Förutom Jonas Wållberg inledningstalade även Sigma Civils två andra huvudmän, Ilmar Reepalu, tidigare kommunalråd i Malmö, och Dan Olofsson, Sigmas grundare. Efter ett varmt välkomnande passade man på att understryka betydelsen av etableringen i Malmö, både i förhållande till Sigma Civils framtidssatsning och samhällsutvecklingen i regionen som Sigma nu kommer bidra till. Inte att förglömma de arbetstillfällen som skapas.

– Det här blir en stark plattform för vidare expansion för Sigma Civil i en mycket expansiv region, kommenterar Dan Olofsson. Det här betyder fler anställda, nya stora uppdrag och en tydlig framryckning för Sigma Civil på den Sydsvenska marknaden.

Sigma Civil är ett av de sex bolag inom Sigma-gruppen som nu satsar offensivt för att nå en framskjuten roll inom svensk konsultverksamhet. I Sigma Civils fall märks det inte minst på öppnandet av det nya kontoret i Malmö som vittnar om stora planer framöver.

För mer information kontakta:

Jonas Wållberg, VD Sigma Civil AB +46 70 307 12 00
Dan Olofsson, styrelseledamot Sigma Civil AB +46 70 379 22 54
Ilmar Reepalu, styrelseordförande Sigma Civil AB +46 70 514 02 91

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.