Sigma Civil är nu etablerade i Halmstad

Sedan den 2 mars är Sigma Civil etablerade i Halmstad. Därmed är vi nu etablerade på sex orter i Sverige. Etableringen innebär att Sigma Civil nu kan erbjuda ledande kompetens i kombination med närhet, personlig service och god lokalkännedom, vilket skapar bästa möjliga förutsättningar för framgångsrika projekt i och omkring Halmstad. Ingela Croon är anställd som teamledare i Halland och kommer att arbeta som projektledare i alla typer och i alla skeden av projekt.

Vi söker nya duktiga medarbetare till den växande verksamheten inom projektledning men även till de andra teknikområdena inom Sigma Civil. Inom Sigma Civil är vi i dagsläget ca 70 anställda i hela landet och finns representerade med kontor och medarbetare i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.