Projektledning tar fart i Göteborg

Vi välkomnar nu ytterligare en avdelning och avdelningschef till Sigma Civils kontor i Göteborg. Från och med februari finns Avdelning Projektledning på plats med Markus Rangmar som avdelningschef. Rekryteringen av fler projektledare pågår för fullt.

Avdelningen kommer att rikta in sig mot traditionell projekt- och byggledning inom anläggning, bygg och fastighet, men kommer även att ägna sig åt uppdragsledning av Sigma Civils multidiciplinära projekteringsuppdrag.

– Sigma Civil är den moderna nytänkaren på marknaden. En stark och tydlig nybyggaranda sammanför personer som genom sina erfarenheter och sin kompetens vill förnya och effektivisera konsultrollen. Detta skapar en härlig atmosfär som tilltalar både beställare och konsulter, förklarar Markus Rangmar.

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget ca 60 anställda i landet och vi fortsätter att söka duktiga medarbetare inom flera teknikområden till den växande verksamheten i Göteborg, liksom till våra övriga kontor.

Sigma Civil är representerade med kontor och medarbetare i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.