Sigma Civil på plats med nytt kontor i Helsingborg

Sedan den 2 februari i år är Sigma Civil etablerade i Helsingborg. Därmed är vi nu etablerade på fem orter i Sverige. Etableringen innebär att Sigma Civil nu kan erbjuda ledande kompetens i kombination med närhet, personlig service och god lokalkännedom, vilket skapar bästa möjliga förutsättningar för framgångsrika projekt i och omkring Helsingborg.

Först på plats är Anna Falk som är anställd på geoteknikavdelningen.

– Rekryteringen till kontoret i Helsingborg fortsätter och vi söker fler duktiga medarbetare, både inom geoteknik och andra teknikområden, kommenterar Anna Falk.

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget ca 60 anställda i hela landet och finns representerade med kontor och medarbetare i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.