Ny avdelning och nya lokaler i Umeå

Sedan oktober i år kan Sigma Civil även erbjuda projektledning i Umeå. Andreas Wikman är avdelningschef för denna avdelning där rekryteringsarbetet pågår för fullt och fler projektledare kommer att rekryteras under hösten och vintern. Sigma Civil fortsätter att expandera och söker därför flera duktiga medarbetare, både inom projektledning och andra teknikområden.

Projektledningsavdelningen är det senaste tillskottet för Sigma Civil i Umeå. Denna etablering innebär att Sigma Civil – med sina avdelningar konstruktion, VA, mark/landskap, miljö, samt projektledning – nu kan erbjuda marknaden ett brett spektra av tjänster och kompetenser. Att välja Sigma Civil innebär att närhet, personlig service och god lokalkännedom kombineras till bästa möjliga förutsättningar att skapa framgångsrika projekt.

Sigma Civil i Umeå har i dagsläget 24 anställda och är precis inflyttade i helt nya kontorslokaler mitt i centrum, ovanpå ”Utopia”. Totalt har Sigma Civil nu ett 50-tal anställda på fyra kontor i Umeå, Malmö, Göteborg och Stockholm.

– Sigma Civil är ett nytänkande teknikkonsultföretag där pionjärandan och nyfikenheten, som hör till ett nystartat företag, kombineras med spetskompetensen och erfarenheten hos individerna och bildar ett spännande nytillskott i branschen, säger Andreas Wikman.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.