Sigma Civil i Malmö växer

Sedan den 27 oktober har Sigma Civil en geoteknikavdelning i Malmö. Avdelningschef är Magnus Palm och rekrytering av nya medarbetare pågår för fullt. I dagarna har ytterligare medarbetare börjat.

Till den växande verksamheten i Malmö/Syd fortsätter vi att söka duktiga medarbetare inom flertalet teknikområden. Just nu pågår ett intensivt arbete med att färdigställa våra fina kontorslokaler i Sigmahuset i Dockanområdet.

Sigma Civil i Malmö har i dagsläget 18 anställda och totalt är vi ett 50-tal anställda i landet. Vi finns representerade med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå. Tillsammans har vi bra nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser. Vårt kontor i Malmö tillhandahåller Sigma Civils flexibla, resurseffektiva och öppna arbetssätt åt kunder i hela södra Sverige. Att välja Sigma Civil innebär att närhet, personlig service och god lokalkännedom kombineras till bästa möjliga förutsättningar att skapa framgångsrika projekt.

– Att skapa kreativa lösningar åt våra kunder, samtidigt som medarbetaren utvecklas, skapar de bästa förutsättningar i våra projekt. Detta i kombination med en stark drivkraft att förnya konsultbranschen, gör att Sigma Civil är en partner som många kunder redan efterfrågar, säger Magnus Palm.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.