Sigma Civil storsatsar i väst med nytt kontor i Göteborg

Sedan den 26 maj i år är Sigma Civil även etablerade i Göteborg, där Nicholas Lusack startat upp en geoteknikavdelning. Rekryteringen är i full gång och fler avdelningschefer kommer att rekryteras under sommaren och hösten. Geotekniketableringen är den första för Sigma Civil i Sverige och det innebär att man numera även kan erbjuda geoteknikrelaterade tjänster i hela landet.

Verksamheten i väst kommer att öka ytterligare och därför fortsätter vi att söka flera duktiga medarbetare. Klart är att kontoret kommer att etableras på Lindholmspiren 9 i Sigmahuset på dynamiska och inspirerande Lindholmen.

Etableringen i Göteborg innebär att Sigma Civil nu finns representerat i samtliga svenska storstadsregioner, och att vi har en etablering som gör att vi kan erbjuda marknaden ett komplett spektra av tjänster. Att välja Sigma Civil innebär att närhet, personlig service och god lokalkännedom kombineras till bästa möjliga förutsättningar att skapa framgångsrika projekt.

– Med utgångspunkt i våra medarbetares individuella kompetenser skapar vi ett positivt arbetsklimat som främjar individens utveckling och prestation. Detta arbetssätt främjar goda relationer och utvecklar kundens verksamhet utöver förväntade resultat, säger Nicholas Lusack.

Vad händer på Sigma Civil

Här kan du läsa mer om allt nytt och spännande som händer på och omkring oss på Sigma Civil.